El bar cocteleria torna després de remodelar l’espai i la carta
cocteleria East 47
Escolliu les tapes més sofisticades, els còctels més extravagants, una mica de l’essència d’Andy Warhol i poseu-ho a la coctelera. Agiteu-ho i en sortirà la nova proposta d’East 47 de Barcelona. El bar cocteleria de l’Hotel Claris de Barcelona ha remodelat l’aspecte i la carta.
El carrer València de Barcelona es transforma en el carrer East 47 de Nova York, que els anys 60 va acollir l’estudi de l’artista Andy Warhol, The Factory. Era un espai de pas d’artistes i un punt de trobada de la cultura, l’art i la modernitat de l’època. Ara, East 47 pretén recuperar aquesta idea amb un ambient i una decoració al pur estil Warhol.
Carpaccio de Wagyu amb parmesà o minibiquini de mozzarella són algunes de les tapes presents a la seva carta. East 47 vol esdevenir una cocteleria de referència a la ciutat amb propostes clàssiques o més innovadores com l’Strawberry Yu, amb melmelada de maduixa, vodka, llimona i clara d’ou, o el Wasabi Drop, amb vodka Elit, llima, sucre i ‘wasabi’.