Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un còctel a l’East 47 de Barcelona

El bar cocteleria torna després de remodelar l’espai i la carta

cocteleria East 47

cocteleria East 47

Escolliu les tapes més sofisticades, els còctels més extravagants, una mica de l’essència d’Andy Warhol i poseu-ho a la coctelera. Agiteu-ho i en sortirà la nova proposta d’East 47 de Barcelona. El bar cocteleria de l’Hotel Claris de Barcelona ha remodelat l’aspecte i la carta.

El carrer València de Barcelona es transforma en el carrer East 47 de Nova York, que els anys 60 va acollir l’estudi de l’artista Andy Warhol, The Factory. Era un espai de pas d’artistes i un punt de trobada de la cultura, l’art i la modernitat de l’època. Ara, East 47 pretén recuperar aquesta idea amb un ambient i una decoració al pur estil Warhol.

Carpaccio de Wagyu amb parmesà o minibiquini de mozzarella són algunes de les tapes presents a la seva carta. East 47 vol esdevenir una cocteleria de referència a la ciutat amb propostes clàssiques o més innovadores com l’Strawberry Yu, amb melmelada de maduixa, vodka, llimona i clara d’ou, o el Wasabi Drop, amb vodka Elit, llima, sucre i ‘wasabi’.

East 47. Pau Claris, 150 08009 Barcelona. Tel.: 93 487 62 62

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: