Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un oasi asiàtic enmig de la Rambla de Catalunya

Marfil by Murmuri és la terrassa de l’hotel i restaurant Murmuri, comandada als fogons pel xef Alberto Vicente

terrassa murmuri bcn

terrassa murmuri bcn

Vieires marinades amb cítrics, all fregit i sal del seu corall, tataki de hamachi arrebossat amb sèsam i ceba caramel·litzada, filet de vedella amb cafè de París amb caneló d’all xinès farcit de mousse d’albergínia i tofu. Aquestes són algunes de les propostes de la carta d’estiu que el xef Alberto Vicente proposa per al Marfil by Murmuri, la terrassa del restaurant Murmuri de Barcelona.

És una iniciativa que combina les tradicions mediterrània i oriental per gaudir les nits d’estiu a la fresca. A més dels plats, la cuina de l’hotel i restaurant Murmuri també prepara tapes per a la seva terrassa, com el pollastre amanit amb coco i arròs cruixent, els rotllets de primavera vegetals amb salsa de prunes o el pastís de peix amb salsa dolça de xili.

I si la gana entra a la feina o a casa, l’establiment també ofereix la seva carta de plats per emportar-se.

* Murmuri: Rambla de Catalunya, 104. Barcelona. Tel. 93 550 06 00

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: