Marfil by Murmuri és la terrassa de l’hotel i restaurant Murmuri, comandada als fogons pel xef Alberto Vicente
terrassa murmuri bcn
Vieires marinades amb cítrics, all fregit i sal del seu corall, tataki de hamachi arrebossat amb sèsam i ceba caramel·litzada, filet de vedella amb cafè de París amb caneló d’all xinès farcit de mousse d’albergínia i tofu. Aquestes són algunes de les propostes de la carta d’estiu que el xef Alberto Vicente proposa per al Marfil by Murmuri, la terrassa del restaurant Murmuri de Barcelona.
És una iniciativa que combina les tradicions mediterrània i oriental per gaudir les nits d’estiu a la fresca. A més dels plats, la cuina de l’hotel i restaurant Murmuri també prepara tapes per a la seva terrassa, com el pollastre amanit amb coco i arròs cruixent, els rotllets de primavera vegetals amb salsa de prunes o el pastís de peix amb salsa dolça de xili.
I si la gana entra a la feina o a casa, l’establiment també ofereix la seva carta de plats per emportar-se.