Fins al 14 d'abril, l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament del Prat de Llobregat torna a organitzar el Març Gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava, Carxofa Prat i productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat a trenta-cinc restaurants del Prat, Abrera, Barcelona, Begues, Gavà, Sant Vicenç dels Horts, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Boi de Llobregat, Martorell, Molins de Rei, L’Hospitalet, Castelldefels, Castellbisbal, Cervelló, Esparraguera, La Palma de Cervelló, Sant Feliu de Lloregat i Viladecans.
Els seguidors i lectors del CUINA, teniu l'oprtunitat de guadir-ne de manera gratuïta, ja que sortegem dos menús dobles entre tots vosaltres. Per optar al premi, només cal que ens escriviu un correu a redaccio@cuina.cat amb les vostres dades (nom, cognoms i un telèfon de contacte) amb l'assumpte: "Concurs Març Gastronòmic". Teniu temps fins al 31 de març per fer-nos arribar el correu i el dilluns 1 d'abril contactarem amb els guanyadors per telèfon per explicar-los com poden fer efectiu el premi, que es podrà gaudir fins al 14 d'abril.
Recordeu! Per participar, només cal que escriviu un correu amb les vostres dades i l'assumpte "Concurs Març Gastronòmic" a redaccio@cuina.cat. Teniu temps fins al 31 de març!