Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vic celebra el primer 'Observatòrium' Gastronòmic

El 30 de setembre i l'1 d'octubre, el recinte firal El Sucre de Vic acull la primera edició d'aquesta fira

Observatorium Gastronòmic

Observatorium Gastronòmic

La capital d’Osona acollirà, els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, la primera edició de l’Observatorium Gastronòmic, una fira gastronòmica en què, durant dues jornades, el professionals de l’hostaleria, la restauració i el turisme tindran l’oportunitat de conèixer en primera persona les novetats principals del sector.

Per això, durant la fira se celebraran diverses activitats vinculades a la innovació en la cuina, xerrades i activitats més lúdiques, com un tast de cerveses per part de Cervesa La Brava, una exposició de pans sense gluten a càrrec de 0% Gluten - Forn Altarriba, a més de diversos tallers perquè els visitants puguin descobrir els millors productes osonencs.

L'àrea de restauració de la fira serà un punt de trobada per estar al dia a dia de les innovacions respecte a maquinàries i productes per establiments de restauració i empreses d'elaboració, organitzant una degustació per als visitants amb l’objectiu de promocionar les receptes referents dels establiments que participen a la fira. Així es vol incitar la consciència d’origen dels productes i suport cap a les petites i mitjanes empreses de la comarca.

Comerç i gastronomia

Dues àrees destacades més seran la de comerç i la de turisme gastronòmic. A la primera, destaca la participació de les botigues del sector gastronòmic per presentar i vendre la diversitat de productes d’alimentació i begudes als visitants de la fira, amb accions, activitats i tallers d’aliments i begudes referents a la comarca. Pel que fa a l'àrea de turisme gastronòmic, serà un punt de trobada i referència com a proposta turística per impulsar l'activitat gastronòmica, rural, oci..., una guia gourmet amb la diversitat d’establiments de restauració i hotels de les diferents categories, juntament amb el valor afegit d’activitat de muntanya i el patrimoni gastronòmic d'Osona.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: