Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vilarnau Brut Nature, medalla d’or al festival internacional de vins de Bordeus

Aconsegueix el màxim guardó entre els més de 4.500 vins procedents de 35 països que participen en el certamen

cava destapat

cava destapat

Vilarnau Brut Nature 2008, un cava del petit celler artesà Vilarnau del Penedès, s’ha endut una medalla d’or en la 35a edició del Challenge International du Vin de Bordeus.

Ha estat un reconeixement molt important per a l’empresa, que combina l’artesania i l’avantguarda de l’ofici del vi i els caves. Elabora produccions molt limitades i duu a terme una viticultura integrada i ecosostenible. En el cas del Vilarnau Brut Nature 2008, es tracta d’una beguda DO Cava que s’obté a partir de raïm macabeu (50%), parellada (35%) i chardonnay (15%).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: