Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vins i caves a preu de saldo

Talino Plana elabora i comercialitza ampolles per tres o quatre euros

cava talino - Talino Plana

cava talino - Talino Plana

Una combinació acurada de raïms macabeu, parellada i xarel·lo del Penedès configuren Talino, el cava brut nature que elabora Talino Plana, empresari del sector. Una ampolla coneguda popularment com a Collonut, pel bon gust que deixa a la boca i, sobretot, pel seu preu. I és que “tot i sent de gamma alta, en tractar-se d’un producte personal, sense despeses comercials i estructurals, aconseguim el miracle que amb euros continuï costant el que valdria en pessetes: és el cava al preu de la cervesa”, defineix l’empresa.

Bons vins i caves a preus de saldo és la característica de les ampolles que comercialitza Plana des de Sitges. Algunes són marca de la casa, com el cava Talino o el Pervers, que va treure al mercat el novembre de l’any passat i que surt per 18-20 € la caixa de sis ampolles.

D’altres són vins de referència d’altres cellers amb alguna tara, cosa que permet abaratir-ne el preu. Etiquetes que apareixen en japonès, vins mal filtrats o amb més marro del que seria habitual són alguns dels defectes que permeten a Talino Plana vendre caixes de sis ampolles de Jean Leon Magnolia (chardonnay) per 20 € o Ababol 2010 en caixes de 12 exemplars per 36 €, entre altres referències.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: