Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Visites a l’Heretat Segura Viudas amb un biòleg

S’organitzaran segons l’estació de l’any i els seus protagonistes

El celler Segura Viudas ha incorporat un biòleg en el seu guiatge de visites per l’Heretat, l’univers natural de l’entorn del celler Segura Viudas. Es tracta d’un guia biòleg amb un perfil d’especialització, una persona capaç d’introduir i d’aportar els coneixements bàsics i necessaris a tots els visitants per, així, augmentar el valor de la marca del celler per la seva especialització i detall.

Les visites a l’entorn natural de l’Heretat s’establiran segons l’estació de l’any i el seu protagonista: els bolets, les migracions d’ocells, fruits silvestres, rastres de fauna, menjadors d’ocells, flora, plantes ruderals, peixos o rèptils; tots aquests esdevindran l’eix a partir del qual es desenvoluparà la visita i l’activitat.

A més, també continuaran mostrant la vinya, el seu cicle vegetatiu i el bagatge. La formació del biòleg permetrà aprofundir en coneixements i fets curiosos sobre la vinya, abans de passar per la masia i gaudir d’una degustació de cava.

El preu de la visita és de 30 € per als adults i s’ha de fer reserva prèvia a l’e-mail enoturismo@seguraviudas.es o al formulari de contacte de la pàgina del celler. El nou vídeo està protagonitzat pel nou biòleg i l’objectiu és donar a conèixer les activitats enoturístiques de l’Heretat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: