Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vívid Empordà 2018: mil i una activitats d'enoturisme

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona conjuntament amb la Ruta del Vi DO Empordà celebra la cinquena edició del festival enoturístic de la Costa Brava

Tast Singular al mar

Tast Singular al mar

Aquest mes se celebra la cinquena edició de Vívid, amb un mes d’activitats enoturístiques a l’Alt Empordà i el Baix Empordà, que es converteixen en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya. La iniciativa està impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com dels 104 socis que integren el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Activitats per a tothom

Les diferents activitats aposten per la qualitat amb l’objectiu de convertir-se en un aparador de les ofertes enoturístiques més singulars de la Costa Brava. Per això, les activitats s’agrupen per zones i setmanes, amb l’objectiu de facilitar l’accés dels visitants i propiciar que gaudeixin de més d’una experiència. El Vívid manté, a més, el sistema de venda en línia mitjançant el web vivid.costabrava.org.

El Vívid ofereix una quarantena d’activitats amb prop de 2.000 places disponibles, i amb propostes tan variades com aquestes que us detallem:

  • Tastos de vins per terra, mar i aire: El Vívid  innova amb dos tastos d’altura que tindran lloc dalt de globus aerostàtics, a Figueres i al celler La Vinyeta, a Mollet de Peralada, però, si teniu vertigen, no us preocupeu, també podeu participar en les activitats de senderisme i els passejos, que acaben amb un bon tast de vins.
  • Espais singulars: En aquesta edició es tornen a programar tastos en espais singulars, que tindran lloc al monestir de Sant Pere de Rodes, al castell de Requesens, al jaciment d’Empúries, al claustre romànic de Sant Domènec de Peralada i a la torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda.

  • Tastos amb personalitat: Una de les novetats de l’edició d’enguany són els tastos amb personalitat, protagonitzats per personatges populars vinculats d’una mabera o altra amb el món del vi, com Empar Moliner, Marcel Gorgori i Martí Gironell, entre d’altres.

  • Enocaiac al cap de Creus. Tastos en un entorn singular: El darrer cap de setmana d’abril, les activitats del Vívid es concentren al cap de Creus, i una de les més esperades és Enocaiac, el dissabte 28, que us permetrà gaudir d’una perspectiva totalment diferent del port de Llançà i recompensar l’esforç amb un tast de vins a peu de platja.

  • Visites a les vinyes: Podreu conèixer en primera persona com s’elaboren els vins de la DO Empordà amb les visites a les vinyes i els cellers que s’organitzen durant el Vívid, i que s’acaben, com no podia ser d’una altra manera, amb un tast de vins.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: