Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Xavier Ayala, nou president de l’Associació Catalana de Sommeliers

L’entitat fa un canvi de rumb per acostar-se més i millor al sector vitivinícola i a les institucions

xavier ayala president associació catalana de sumillers

xavier ayala president associació catalana de sumillers

Als 31 anys, el sommelier Xavier Ayala s’ha convertit en el nou capità de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS). I ha agafat les regnes de l’entitat amb ganes de canvis, amb la voluntat d’acostar-la al sector vitivinícola i a les institucions relacionades amb el món del vi.

La nova estratègia de l’ACS respon a la voluntat de “tenir més força en espais on la figura del sommelier és realment important”, ha assenyalat Ayala, perquè els coneixements d’aquests professionals van més enllà d’obrir ampolles o proposar maridatges.

Una de les institucions amb qui vol signar diversos convenis és l’INCAVI, que dirigeix Jordi Bort, predecessor d’Ayala a l’ACS. L’objectiu és afavorir la situació laboral dels socis i dels sommeliers titulats, capaços d’aportar els seus coneixements en el sector vitivinícola del Principat.

Xavier Ayala, a més, també ha estat nomenat recentment cap de sala del restaurant Moo de l’Hotel Omm de Barcelona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: