Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

12 de desembre - Maridatge de vins i torrons a Bouquet d’Alella

El celler maresmenc també ofereix tastos de Nadal

Maridatge de vins i torrons

Maridatge de vins i torrons

Els vins i els torrons són dos productes tradicionals que no poden faltar a les nostres taules per celebrar les festes nadalenques. El 12 de desembre, el celler Bouquet d’Alella proposa una activitat que combina aquests dos productes, ja que es donaran a tastar diferents vins Bouquet d’Alella amb la seva parella ideal de torrons. Un tast en què es posen en pràctica els sentits, ja que es donen a conèixer pautes clau per escollir-los, combinar-los i degustar-los. Un taller didàctic i lúdic que s’acompanya també de la visita guiada al celler i les vinyes. L’activitat Vins & Torrons està programada per al diumenge 12 de desembre, a les 10 h, i té una durada aproximada de tres hores. Preu: 35 €.

Tast exprés nadalenc

El celler també ofereix una activitat pensada per facilitar l’elecció dels vins per a un regal o per als diferents àpats de les festes; des dels aperitius i els plats de cuina tradicional fins als moments de brindis i la rebuda del nou any. Així, durant tot el mes de desembre, de dimecres a diumenge, s’ofereix al visitant un tast exprés de quatre vins al Wine Bar de Bouquet d’Alella. Els vins s’escullen segons les preferències dels clients. Un blanc amb bota, un negre corpulent, un rosat afruitat, un dolç per a les postres o un escumós elegant i festiu! El tast té una durada aproximada de trenta minuts i, com hem dit, s’ofereix de dimecres a diumenge (ambdós inclosos), de les 11 a les 14 h. Preu: 12 €.

El turisme a Bouquet d’Alella té la voluntat de compartir l’entorn de la finca, el paisatge únic i els vins de la marca. I això representa la implicació del celler envers la tradició i la sostenibilitat ambiental, social i cultural. Seguint així el seu fil conductor, aquestes noves activitats de final d’any estan pensades també per difondre la cultura vinícola a través del vincle entre territori i paisatge, entre patrimoni i tradició; entre vi i gaudi des de l’experiència conscient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: