Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Neix 'Vinàriament Barcelona', el festival del vi, la música i la teca

Els dies 16, 17 i 18 de maig, el Poble Espanyol acull la primera edició d'una proposta que marida vi, gastronomia i cultura

Domenys, guardonat als Premis Vinari 2024

Domenys, guardonat als Premis Vinari 2024

El cap de setmana del 16, 17 i 18 de maig, el Poble Espanyol de Barcelona esdevé l'escenari de la primera edició de 'Vinàriament Barcelona', un nou festival que neix amb la voluntat de convertir-se en un punt de trobada per als amants del vi, la música i la bona teca, però també per apropar productors i públic final en una experiència de 360 graus.

Amb una clara aposta per la proximitat i la qualitat, el festival compta amb la participació de vuit cellers guardonats en les darreres edicions dels Premis Vinari 2023 i 2024: Domenys, Coca i Fitó, Vibes Ambrós, Castell d'Or, Maset, Giró Ribot i Vallformosa, als quals se suma la proposta de vermut de Dos Déus.

Tastos i gastronomia de qualitat

La programació de 'Vinàriament Barcelona' consta de tastos i tallers guiats per sommeliers professionals, amb el suport de Bonpreu - Esclat, pensats per fer viure al visitant una experiència única. Entre les propostes trobem un tast de vi blanc, maridatge de quatre formatges amb quatre vins i un tast de vermuts. També destaca l'experiència entre vinils, que uneix el tast de vins amb una selecció musical cuidada.

Pel que fa a l'oferta gastronòmica, el festival inclou la proposta culinària del xef Fran López, guardonat amb estrella Michelin pel seu restaurant Villa Retiro. Entre els platets hi ha calamars a l'andalusa amb maionesa de llima, croquetes casolanes, saquets cruixents de cua de bou i brioix de bistec tàrtar, entre d'altres.

Així mateix, el festival tindrà música en directe, amb les actuacions de Núria Canangla, Black Soul Woman i Maambo, i amb les sessions dels discjòqueis Marian, Miss Beat i Mussol.

Podeu trobar-ne tota la informació i comprar les entrades a la web del Poble Espanyol.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: