Fins al 29 de maig, més d'una vintena d'establiments de Barcelona se sumen a la 'Ruta de l'Espàrrec de Navarra'. L'objectiu de la iniciativa és promoure la gastronomia al voltant de les verdures de temporada i el consum de l'emblemàtic espàrrec de Navarra.
Impulsada per Reyno Gourmet –la marca de garantia del govern de Navarra– amb la col·laboració del Departament de Desenvolupament Rural i Medi Ambient del Govern de Navarra, la ruta no va poder inaugurar-se a conseqüència de l'apagada elèctrica que va afectar tot Espanya.
Enguany, la ruta gastronòmica compta amb la participació de 23 establiments –tres amb Estrella Michelin– que elaboraran plats amb espàrrec i verdures de primavera de l'horta de Navarra fins al 29 de maig.
Entre els restaurants participants hi ha establiments barcelonins com Hofmann, MAE, Quirat, Alma, Bar Pimentel o By Solà Espacio Gastronómico, entre d'altres.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Reyno Gourmet.