Del 3 de novembre al 3 de desembre, el Principat d’Andorra acull una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula”. Una vintena de restaurants del país s’uneixen per posar en valor la cuina andorrana i els productes
autòctons i de proximitat a través de menús que oscil·len entre els 25 i 35 €. Durant aquesta 11a edició, cada un dels 25 restaurants participants ha preparat el seu propi menú especialment creat per a aquesta cita gastronòmica.
Els millors restaurants delectaran els comensals amb la qualitat i la creativitat de la seva cuina, prenent com a base els productes autòctons i de proximitat que ens aproparan a les receptes de temporada més destacades. I tot plegat, maridat amb Inedit, la cervesa creada l’any 2008 pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’El Bulli. Les jornades són una iniciativa de la Unió Hotelera d’Andorra i compten amb la col·laboració de la cervesa Inedit de Damm i d’Andorra Turisme.
A més de gastronomia, també se celebra la nova edició de l’Andorra Shopping Festival amb les millors propostes de shopping envoltades del millor ambient: una infinitat d’animacions als carrers, música en directe, escultures efímeres inspirades en el món de la moda i les compres, tallers i activitats per a totes les edats.