Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aplec del Romesco

Romesco, la salsa emblemàtica de Catalunya

Romesco, la salsa emblemàtica de Catalunya

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el temps. Però això no és excusa per no dedicar-li un lloc destacat durant l’Aplec de Sardanes del Romesco, que se celebra el tercer diumenge de juliol en aquest municipi de la Conca de Barberà, i on podreu gaudir de la recepta tradicional de la salsa mentre la degusteu i descobriu que pot servir per a moltes coses més que per acompanyar els calçots. I és que de romesco se’n prepara tot l’any i és una de les millors salses catalanes!

MÉS INFORMACIÓ

Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

977 88 00 88

www.stacqueralt.altanet.org/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: