Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arrels del Vi

Torna la fira vitivinícola de l’Empordà i ho fa amb més força que mai, celebrant els seus deu anys i amb moltes sorpreses. Sant Martí d’Empúries (l’Escala) acull per novena vegada l’única fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic. A Arrels del Vi hi trobareu més de 100 referències de vi de gamma alta de 24 cellers de la DO Empordà. A més, aquest any han convidat el Celler Rosselló. Catorze sommeliers van participar en un tast per escollir els millors vins que es presentaran a la fira, tot i que encara no s’han dit els guanyadors. També hi participen cinc productors agroalimentaris empordanesos: els productors d’oli d’oliva de Ventalló Serraferran, Formatges La Balda i Le Bolut, Llavora Agropecuària i Ostrens.

En aquesta edició també han pensat en els més menuts de la casa, que podran fer el seu propi pot d’anxoves de l’Escala al taller Arrels Kids. A més, s’organitzen visites guiades a les ruïnes d’Empúries, un taller de cupatge a càrrec de Jordi Esteve, activitats artístiques, música, etc. Amb l’entrada podeu degustar els vins de la fira, fer una visita guiada a les ruïnes d’Empúries i tast de vi romà, gaudir d’una tapa d’anxoves M.Sureda i del taller de Jordi Esteve i, a més, inclou un val de 5 € per gastar en vins i una copa Riedel.

Activitats prèvies

Amb el motiu de la celebració dels deu anys de la fira, s’han organitzat diverses activitats del 26 de maig al 2 de juny:

  • 26 de maig: maridatge d’anxoves i vins a les 12 h i menú de 4 plats amb 4 vins premiats al Restaurant El Roser 2, a les 21 h.
  • 27 de maig: lectura de conte infantil i titelles i visita guiada a l’exposició ‘Un mar de vinyes’ al Museu de l’Anxova i la Sal.
  • 28 de maig: Jazz i Vi a l’Octopuss.
  • 29 de maig: conferència de l’arqueòleg Quim Tremoleda.
  • 30 de maig: vins i tapes de l’Empordà a Els Barrils.
  • 31 de maig: recital de poesia i vi al Medusa.
  • 1 de juny: cinema i vi i un tast de vins a l’Ultramar.
  • 2 de juny: sushi i vi al Caravel·la.

PREU
20 €

MÉS INFORMACIÓ

Arrels del Vi

L'Escala (Alt Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: