Troba la teva recepta

Benvinguts a Pagès 2018

A Benvinguts a Pagès hi haurà activitats per a tota la família

A Benvinguts a Pagès hi haurà activitats per a tota la família

El 9 i el 10 de juny, Benvinguts a Pagès proposa un cap de setmana de portes obertes perquè tothom pugui conèixer els productors agroalimentaris del país, amb visites gratuïtes, tastos de productes i la possibilitat de comprar-los directament al productor. A més, els restaurants amb menú Benvinguts a Pagès preparen plats amb productes de proximitat. Benvinguts a Pagès inclourà, a més, més de 130 activitats paral·leles, com ara visites guiades, fires gastronòmiques, tallers de cuina, passejades i festivals de gastronomia.

Amb tot això, la tercera edició de Benvinguts a Pagès, una inciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya; de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels consells comarcals, consorcis i les oficines de turisme i nombroses entitats i associacions del sector, ja ho té tot a punt per rebre els visitants el segon cap de setmana de juny. 


Per a tota la família

Benvinguts a Pagès vol ser molt més que una escapada d’un dia amb la família. Per això, gairebé 280 hotels i més de 240 restaurants del territori han preparat ofertes especials perquè pugueu gaudir d’un cap de setmana sencer a pagès. L’any passat es va estrenar el menú Benvinguts a Pagès, que enguany es tornarà a oferir.

MÉS INFORMACIÓ

Trobareu tots els detalls de l'edició d'enguany de Benvinguts a Pagès al web http://benvingutsapages.cat/

Diversos municipis de Catalunya

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto