Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Brioixos sense gluten d'A Taula

El brioix és un pa dolç a mig camí entre la rebosteria i la forneria. Es tracta d'una massa enriquida amb mantega, ou i sucre, que passa per un procés de fermentació similar al de qualsevol pa. En aquest taller, programat de 18 a 21 h i dirigit per Jordi Bosch, podeu aprendre a cuinar-los sense gluten! Una alternativa per a tots els celíacs o els que voleu prescindir del gluten més enllà de si en sou intolerants o no.

PREU
14,92 + suplement per a ingredients 4 €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: