Slow Food celebra la calçotada anual a l’espai rural dels Gallecs, a 2 km de Mollet, el diumenge 5 de març. Podeu gaudir de l’àpat escollint el menú ecològic o el menú vegetarià ecològic. El primer té un cost de 20 € el d’adult i 10 € l’infantil, que no porta calçots. Consta de calçots amb salsa romesco, mongetes del ganxet amb cansalada o oli Vera, botifarra a la brasa, pa d'espelta, coca de Sant Galderic, mistela, aigua, vi i cafè. L’opció vegetariana ofereix, pel mateix preu, calçots amb salsa romesco, mongetes del ganxet amb oli Vera, hamburguesa vegetal, pa d'espelta, coca de Sant Galderic, mistela, aigua, vi i cafè.
Per participar a la calçotada cal enviar un e-mail abans del 27 de febrer indicant el nom, el nombre d’adults i infants i el tipus de menú. És obligatori adjuntar el comprovant de pagament al número de compte de Slow Food Barcelona: 2013 0478 36 0200794622. Recomanen arribar màxim a les 13 h per gaudir de l’agrobotiga, l’ermita, els preparatius, etc.