Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Calçotades i vins a l'abric de la serra de Montsant

El Celler Joan Ametller i Llesqueria la Plaça, a la Morera de Montsant, us conviden a una jornada enogastronòmica de primera: gaudir dels calçots i dels vins de la comarca del Priorat amb els amics o la família, en un entorn en contacte amb la natura i la història de la DOQ Priorat. 

Els assistents visitaran el celler i les seves vinyes del Mas del Mustardo per descobrir el paisatge i el caràcter dels seus vins. Després, entraran a la sala de tasts per a la degustació de 3 dels seus vins DOQ Priorat. A l'hora de dinar, es dirigiran al restaurant La Plaça, a Escaladei, per gaudir d'una deliciosa calçotada torrada amb sarments de vinya per, així, transmetre tot el sabor del Priorat. Per acabar, una visita a la cartoixa d'Escaladei, el cor de la comarca, o una caminada pel Parc Natural de la Serra de Montsant.

Què inclou la calçotada

  • 2 teules de calçots per persona amb salsa romesco
  • Graellada (xai, llonganissa, cansalada, botifarra negra, patata al caliu i carxofa)
  • Postres: crema catalana o taronja
  • Vi Clos Corriol (DOQ Priorat) pa i aigua
  • Copa de cava

Consultar prèviament la disponibilitat.

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Celler Joan Ametller

Carretera de la Morera a Cornudella, km 3,2

43361 La Morera de Montsant (Priorat)

www.ametller.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: