Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Casa Fèlix

Valls

Casa Fèlix

Casa Fèlix

La segona porta d’entrada al Valls de les calçotades, aquesta situada de cara a Tarragona. Casa Fèlix és un bon restaurant, també amb antecedents familiars i paper important en la creació i consolidació de la calçotada. El patriarca Fèlix Garcia, que regentava i cuinava tapes a la seva cafeteria de Valls, va intuir que la calçotada demanava espais oberts. I va encoratjar el seu fill a muntar, de nou en nou i amb creixement regular i sostingut, l’establiment actual que, amb les seves 500 places i juntament amb Masia Bou, és referent de la calçotada. Va tenir l’encert d’instal·lar unes gegantines tines de fusta que fan de menjadors privats on els privilegiats poden deixar anar la festa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: