Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs de Pals, el bitxo, el nap negre o preparacions culinàries com el típic brunyol de l'Empordà. 'Caràcter Empordà' vol ser un homenatge a les tècniques d'aquesta zona mitjançant la participació de diversos restaurants.

Participen un total de 19 establiments tenen l'objectiu de preparar un menú 100% empordanès que consti amb 7 plats inspirats en els millors productes de la gastronomia de mar i muntanya del territori. Per altra banda, les vetllades s'harmonitzen amb un vi DO Empordà que provè d'un dels 22 cellers seleccionats en aquesta primera edició.

Aquest projecte neix a partir de la col·laboració de la Cuina de l'Empordanet i la DO Empordà. Una iniciativa que té la meta de donar a conèixer i difondre la cultura vinícola i la cuina típica de l'Èmpordà a la ciutat comtal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: