El Palau Robert de Barcelona dedica una exposició a Carme Ruscalleda, una de les cuineres amb més projecció internacional del nostre país, a cavall entre la tradició i l'avantguarda.
Fins al 29 de setembre, la sala 3 de l'espai del passeig de Gràcia de Barcelona acull aquesta mostra, comissariada per Anna Alberni, que dóna a conèixer les dades més rellevants de la trajectòria de la cuinera en una cronologia que comprèn la tasca portada a terme als restaurants Sant Pau de Sant Pol i de Tòquio, i el Moments de Barcelona, i que s'acompanya d'un muntatge audiovisual de la cuina del restaurant de Sant Pol, un espai amb 16 metres de façana davant el jardí, amb vistes al mar.
El darrer apartat de la mostra detalla el procés creatiu i l'evolució de la cuina de Carme Ruscalleda a través d'una descripció dels seus menús temàtics. Tot plegat, és el resum de 30 anys d'una carrera professional plena d'èxits de Carme Ruscalleda, amb premis i reconeixements que li han arribat de diverses institucions i entitats d'arreu del món.