Troba la teva recepta

Carme Ruscalleda. L'essència del gust

L'interior de l'exposició resumeix la carrera professional de Ruscalleda

L'interior de l'exposició resumeix la carrera professional de Ruscalleda

El Palau Robert de Barcelona dedica una expxosició a Carme Ruscalleda, una de les cuineres amb més projecció internacional del nostre país, a cavall entre la tradició i l'avantguarda.

Fins al 29 de setembre, la sala 3 de l'espai del passeig de Gràcia de Barcelona acull aquesta mostra, comissariada per Anna Alberni, que dóna a conèixer les dades més rellevants de la trajectòria de la cuinera en una cronologia que comprèn la tasca portada a terme als restaurants Sant Pau de Sant Pol i de Tòquio, i el Moments de Barcelona, i que s'acompanya d'un muntatge audiovisual de la cuina del restaurant de Sant Pol, un espai amb 16 metres de façana davant el jardí, amb vistes al mar. 

El darrer apartat de la mostra detalla el procés creatiu i l'evolució de la cuina de Carme Ruscalleda a través d'una descripció dels seus menús temàtics. Tot plegat, és el resum de 30 anys d'una carrera professional plena d'èxits de Carme Ruscalleda, amb premis i reconeixements que li han arribat de diverses institucions i entitats d'arreu del món. 

MÉS INFORMACIÓ

Palau Robert de Barcelona

Passeig de Gràcia, 107

08008 Barcelona (Barcelonès)

932388091

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto