Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Carns de debò

Els caps de setmana dels mesos de maig i juny són carnívors a la Ribagorça. Vint-i-dos restaurants de la comarca formen part de les Jornades Gastronòmiques Carns Autèntiques, que han organitzat juntament amb l’Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica amb la intenció d’apropar la riquesa de les matèries primeres i l’essència de la seva gastronomia.

Els establiments que s’han sumat a la iniciativa són els següents:

. 7-8 de maig: Asador Vasco Sidrería Carpanta (Pla de l’Ermita), Farré d’Avall (Barruera), Las Cumbres (El Pont de Suert) i Manantial (Caldes de Boí)

. 14-15 de maig: Nestuy (Aneto), L’Abadia (Castellars de Malpàs), Casa Peiró (Cóll) i Monsant (Vilaller)

. 21-22 de maig: Villa Maria (Llesp), Casa Prades (el Pont de Suert), Casa Custodio (la Puebla de Roda) i Ca de Graus (Castanesa)

. 28-29 de maig: Casa Joanot (Iran), Mesón de Roda (Roda de Isábena) i Condes de Ribagorza (Puente de Montañana)

. 4-5 de juny: El Caliu (Taüll), Ribera (el Pont de Suert), Hospedería la Catedral (Roda de Isábena) i Rocamora (Arén)

. 11-13 de juny: Hostal Casa Prades (el Pont de Suert), l’Aüt (Erill la Vall) i Casa Llarc (Puente de Montañana)

PREU
A consultar €

El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: