Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Si, en el passat, la majoria de rius europeus havien tingut esturions, no hi havia cap raó perquè els rius dels Pirineus no els puguessin recuperar. I a la Vall d'Aran, concretament a la vila de Lès, ho han fet. Els esturions viuen en aigües fredes i netes, que en permeten la cria i la venda posterior dels mascles, quan compleixen 30 mesos de vida, com a peix de carn gustosa i fina, mentre que les femelles maduren els ous i permeten obtenir un caviar de sabor nítid, perfumat i intens, que no té res per envejar als millors caviars de beluga, provinents del mar Caspi. Absolutament natural, sense pasteuritzar, i amb una mida d'ous més gran del que sol ser habitual, el caviar de la Vall d'Aran ja és reconegut a escala europea com un dels més excel·lents del mercat.  

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: