Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA i la DO Penedès, posa en marxa un nou cicle de propostes gastronòmiques. Amb el títol “El peix a la cuina mediterrània”, se celebren sis sopars, cadascun d’ells dedicat a la gastronomia d’un país o d’una ciutat de la riba del mar Mediterrani.

La paraula Mediterrani ve del llatí 'Mar Medi Terraneum', que vol dir 'mar entre dues terres'. Lluny de distanciar els diferents pobles que es troben a les seves ribes, el Mediterrani actua com a nexe d’unió de totes aquestes cultures, i la gastronomia no n’ha quedat al marge, ja que cada poble ha adaptat als seus gustos els productes propis de la dieta mediterrània.

A través d’aquest cicle de sopars es viatjarà pels diferents territoris banyats pel Mare Nostrum, descobrint sabors que alhora seran familiars i estranys. Es degustarà la fusió dels productes de proximitat i temporada, sovint oblidats en els nostres dies, amb les receptes dels nostres veïns.

El calendari d’aquest cicle és el següent:

  • 28 de febrer: Venècia, coincidint amb l'època de carnaval.
  • 28 de març: Grècia, bressol de la cultura mediterrània. 
  • 25 d'abril: Tunísia i el Marroc.
  • 30 de maig: Andalusia.
  • 27 de juny: Cambrils, coincidint amb la Festa de Sant Pere.
  • 25 de juliol: Marsella, per la revetlla de Sant Jaume.
  • 30 d'octubre: Mallorca.
  • 28 de novembre: Sicília. 

Cada sopar compta amb l’assessorament i la direcció d’un cuiner especialista en la gastronomia del territori. 

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: