Troba la teva recepta

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

Peixos de la Mediterrània

Peixos de la Mediterrània FOTO Getty Images

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA i la DO Penedès, posa en marxa un nou cicle de propostes gastronòmiques. Amb el títol “El peix a la cuina mediterrània”, se celebren sis sopars, cadascun d’ells dedicat a la gastronomia d’un país o d’una ciutat de la riba del mar Mediterrani.

La paraula Mediterrani ve del llatí 'Mar Medi Terraneum', que vol dir 'mar entre dues terres'. Lluny de distanciar els diferents pobles que es troben a les seves ribes, el Mediterrani actua com a nexe d’unió de totes aquestes cultures, i la gastronomia no n’ha quedat al marge, ja que cada poble ha adaptat als seus gustos els productes propis de la dieta mediterrània.

A través d’aquest cicle de sopars es viatjarà pels diferents territoris banyats pel Mare Nostrum, descobrint sabors que alhora seran familiars i estranys. Es degustarà la fusió dels productes de proximitat i temporada, sovint oblidats en els nostres dies, amb les receptes dels nostres veïns.

El calendari d’aquest cicle és el següent:

  • 28 de febrer: Venècia, coincidint amb l'època de carnaval.
  • 28 de març: Grècia, bressol de la cultura mediterrània. 
  • 25 d'abril: Tunísia i el Marroc.
  • 30 de maig: Andalusia.
  • 27 de juny: Cambrils, coincidint amb la Festa de Sant Pere.
  • 25 de juliol: Marsella, per la revetlla de Sant Jaume.

Cada sopar compta amb l’assessorament i la direcció d’un cuiner especialista en la gastronomia del territori. 

PREU
30 €

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto