Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Concurs de receptes amb botifarra terregada

Coneixeu la botifarra terregada? Doncs si la cuineu, ara teniu premi! Aquest embotit autòcton del Vallès Occidental és un plat característic de la cuina terrassenca de principis del segle XX que es pot menjar fresc, com a embotit, en amanides i entrepans, passat per la paella, acompanyat amb mongetes... Atreviu-vos a preparar un plat al vostre estil!

Per poder optar als dos premis que Terrassa ofereix, heu de fotografiar el vostre plat cuinat a casa i penjar la foto al Facebook oficial de la Botifarra Terregada amb l'etiqueta #botifarraterregada. Teniu temps fins al 15 de gener de 2017.

Si la vostra recepta és la que obté més "m'agrada" en la xarxa social, obtindreu un lot de productes atesanals de Casanovas 1906, Terrassa Turisme i el Consorci de Turisme. El sopar per a dues persones al restaurant d'estrella Michelin Capritx serà per a la recepta escollida pel jurat format pels xefs Quim Casellas, Artur Martínez, Marc Ribas i Pep Nogué i els experts gastrònoms Pep Palau i Josep Sucarrats. 

MÉS INFORMACIÓ

Botifarra terregada

Terrassa

Terrassa (Vallès Occidental)

93 780 13 59

www.terrassa.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: