Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com es fa el formatge fresc?

Us expliquem com és el procés d'elaboració del formatge més saludable

És suau, no està premsat i és el més saludable de tots els formatges. El formatge fresc aporta proteïnes d'alt valor biològic i, per tant, és ideal per posar-lo en amanides i en altres plats lleugers. Tot i que hi ha moltes varietats de formatge fresc, el procés bàsic d'elaboració és gairebé sempre el mateix i això és el que us expliquem en aquest vídeo elaborat per Ametller Origen, perquè descobriu com es fa i agafeu idees per aplicar-lo a les vostres receptes!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: