Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com es fa el formatge fresc?

Us expliquem com és el procés d'elaboració del formatge més saludable

És suau, no està premsat i és el més saludable de tots els formatges. El formatge fresc aporta proteïnes d'alt valor biològic i, per tant, és ideal per posar-lo en amanides i en altres plats lleugers. Tot i que hi ha moltes varietats de formatge fresc, el procés bàsic d'elaboració és gairebé sempre el mateix i això és el que us expliquem en aquest vídeo elaborat per Ametller Origen, perquè descobriu com es fa i agafeu idees per aplicar-lo a les vostres receptes!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: