Consells de cuina La Vanguardia

Com cuinar a la papillota

La papillota és una de les tècniques de cuina més senzilles i saludables. Apreneu a fer-la a la perfecció!

Salmó a la papillota

Salmó a la papillota

  1. El millor material per embolicar els aliments és el paper de plata, ja que assegura un perfecte tancament. També podeu fer servir paper de forn vegetal o qualsevol altre material que sigui resistent a la calor.
  2. Si ho preferiu, podeu utilitzar la paella o el microones en lloc del forn. També podeu fer la papillota a la graella i els aliments absorbiran unes aromes del torrat que donaran un gust molt especial.
  3. Procureu desossar la carn en trossets petits i treure les espines del peix.
  4. Si hi afegiu verdures dures com l'espàrrec o la coliflor, salteu-les abans de cuinar-les a la papillota perquè s'estovin una mica.
  5. Salteu les verdures uns minuts abans a la paella amb una mica d'oli i sal per potenciar el sabor. També podeu marcar una mica els trossos de peix.
  6. Comproveu que el paquet de la papillota s'infla per saber que els ingredients de l'interior ja estiguin fets.
  7. Serviu el plat embolicat fins a la taula perquè tots els convidats puguin apreciar les aromes que s'han format dins la papillota.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto