Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com fer les bledes més bones

Les bledes són una de les verdures més depuratives per la gran quantitat de fibra que aporten. Us donem consells per treure'n el màxim partit!

Bledes

Bledes

  1. Trieu les bledes amb les fulles fermes, arrugades i de color verd sense taques ni forats. Si són petites, millor, perquè tindran un sabor més dolç i menys amarg.
  2.  Aprofiteu la temporada de bledes entre els mesos de setembre i maig i gaudiu del màxim sabor d'aquesta verdura.
  3. Cuineu les bledes el mateix o pocs dies després de comprar-les. Tenen una vida molt curta i aguanten com a màxim quatre dies a la nevera.
  4. Si preferiu congelar-les, renteu les bledes prèviament i bulliu-les durant tres minuts. Més tard, deixeu-les refredar i guardeu-les en bosses per congelar fins a un any.
  5. Cuineu a banda el caluix i les fulles de les bledes. Tenen diferents punts de cocció i les fulles en tenen prou amb 15 minuts; el tronc, en canvi, necessita 35 minuts.
  6. Coleu i assequeu les bledes una vegada cuinades, ja que deixen anar molta aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto