Troba la teva recepta

Com fer les bledes més bones

Les bledes són una de les verdures més depuratives per la gran quantitat de fibra que aporten. Us donem consells per treure'n el màxim partit!

Bledes

Bledes

  1. Trieu les bledes amb les fulles fermes, arrugades i de color verd sense taques ni forats. Si són petites, millor, perquè tindran un sabor més dolç i menys amarg.
  2.  Aprofiteu la temporada de bledes entre els mesos de juliol i novembre i gaudiu del màxim sabor d'aquesta verdura.
  3. Cuineu les bledes el mateix o pocs dies després de comprar-les. Tenen una vida molt curta i aguanten com a màxim quatre dies a la nevera.
  4. Si preferiu congelar-les, renteu les bledes prèviament i bulliu-les durant tres minuts. Més tard, deixeu-les refredar i guardeu-les en bosses per congelar fins a un any.
  5. Cuineu a banda el caluix i les fulles de les bledes. Tenen diferents punts de cocció i les fulles en tenen prou amb 15 minuts; el tronc, en canvi, necessita 35 minuts.
  6. Coleu i assequeu les bledes una vegada cuinades, ja que deixen anar molta aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto