Aperitius amb foie
Què trobareu a les botigues? Hi trobareu, sobretot, foie gras en conserva. Els productors del nostre país es basen en la legislació francesa per etiquetar la quantitat de foie gras (i, per tant, la qualitat) de cada presentació:
Foie d'ànec
El paté d’ànec. És més econòmic que el d’oca perquè aquesta au, abans de l’engreix, en té prou amb 12 setmanes de criança, mentre que l’oca en necessita 20, cosa que multiplica el cost de l’alimentació. Igualment, un cop sacrificat, a banda del foie gras, els altres talls i derivats de l’ànec tenen més sortida comercial que els de l’oca, fet que el converteix en un producte més rendible.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: