Troba la teva recepta

Com cuinar ostres

Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d’un dels mol·luscs més consumits per Nadal

07/12/2018
Ostres

Ostres

  1. Consumiu les ostres al mateix dia que les compreu. Com a molt tard, podeu esperar fins a tres dies després, però guardeu-les en fred i amb la part rodona de cap per avall, per evitar que perdin aigua.
  2. Obriu les ostres amb un drap per evitar tallar-vos amb la closca.  Poseu la part rodona cap per avall i claveu l’obridor en el punt on s’ajunten les dues parts de la closca, fent un moviment fins que s’obrin del tot.
  3. Obriu-les al moment just de consumir-les. Si les teniu obertes durant gaire temps, es fan malbé amb rapidesa.
  4. Afegiu unes gotes de llimona quan les obriu. Li donarà un toc final que contrasta el sabor mariner amb l’àcid de la llimona. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto