Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d’un dels mol·luscs més consumits per Nadal
07/12/2018
Ostres
Consumiu les ostres al mateix dia que les compreu. Com a molt tard, podeu esperar fins a tres dies després, però guardeu-les en fred i amb la part rodona de cap per avall, per evitar que perdin aigua.
Obriu les ostres amb un drap per evitar tallar-vos amb la closca. Poseu la part rodona cap per avall i claveu l’obridor en el punt on s’ajunten les dues parts de la closca, fent un moviment fins que s’obrin del tot.
Obriu-les al moment just de consumir-les. Si les teniu obertes durant gaire temps, es fan malbé amb rapidesa.
Afegiu unes gotes de llimona quan les obriu. Li donarà un toc final que contrasta el sabor mariner amb l’àcid de la llimona.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia