Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com cuinar ostres

Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d’un dels mol·luscs més consumits per Nadal

07/12/2018
Ostres

Ostres

  1. Consumiu les ostres al mateix dia que les compreu. Com a molt tard, podeu esperar fins a tres dies després, però guardeu-les en fred i amb la part rodona de cap per avall, per evitar que perdin aigua.
  2. Obriu les ostres amb un drap per evitar tallar-vos amb la closca.  Poseu la part rodona cap per avall i claveu l’obridor en el punt on s’ajunten les dues parts de la closca, fent un moviment fins que s’obrin del tot.
  3. Obriu-les al moment just de consumir-les. Si les teniu obertes durant gaire temps, es fan malbé amb rapidesa.
  4. Afegiu unes gotes de llimona quan les obriu. Li donarà un toc final que contrasta el sabor mariner amb l’àcid de la llimona. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto