Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Beguda alcohòlica dolça i densa que es pot consumir sola (és la beguda predilecta del detectiu d’Àgata Christie Hercules Poirot) o bé allargada amb algun altre ingredient. Caracteritzada pel gust de menta i preparada tot macerant fulles de la planta ('Mentha requienii') en alcohol uns dies, per després filtrar-ho i afegir-li la proporció necessària de sucre, la crema de menta presenta dues variants, diferenciades pel color (la blanca —en realitat, incolora— i la verda), però amb un gust força similar.

Encara avui emprada en la preparació de còctels, en els preparats de xocolata a la menta i en algunes preparacions pastisseres més, la crema de menta o xarop de menta tradicionalment es feia servir per donar color a altres begudes estivals, ja fossin innòcues, com el sifó, o alcohòliques, com el pastís.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: