Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La cua és una de les parts més meloses, tendres i saboroses de la vedella. Això sí, per preparar-la bé cal donar-li una cocció lenta i parsimoniosa de com a mínim sis hores d’ebullició. Si la voleu coure envasada al buit, una tècnica molt emprada a la restauració, poseu-la dins del forn de vapor unes 12 hores a 90 ºC. Aquestes dues tècniques ens donen com a resultat una cua deliciosa, que un cop cuita podeu desossar i convertir-la en una terrina amb bolets, moll de l’os, fetge gras d’ànec i qualsevol tipus de verdura. Si la voleu guisar, trieu la primera opció i poseu-la a coure a la cassola amb verdures, aigua i vi negre, que dins d’aquesta combinació us farà una salsa realment extraordinària.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: