Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cuina de la caça del Berguedà 2016

Cuina de la caça del Berguedà 2016

Cuina de la caça del Berguedà 2016 FOTO Agència de Desenvolupament del Berguedà

El Berguedà no només és terra de bolets, també és una comarca de caça. Fins a finals de gener, els amants de la gastronomia complexa i rica podreu tastar la cuina de caça de diversos restaurants de la zona.

Llebre, conill, perdiu, cérvol i senglar són els plats que ofereixen els següents restaurants: Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou, de Bagà; Restaurant La Cabana i Restaurant Sala, de Berga; Restaurant Els Roures, d’Espinalbet; Restaurant El Recó de l’Avi, de Guardiola de Berguedà; Restaurant Sant Cristòfol, de Santa Maria de Merlès; Restaurant La Nau, del Guixaró; Restaurant Hostal Cal Fuster, de Serrateix, i el Restaurant Cal Candi, de Vilada.

PREU
Varia en funció de cada restaurant que participa en la campanya €

MÉS INFORMACIÓ

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Diversos restaurants del Berguedà

Diversos municipis del Berguedà

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: