Des de Ca n'Ignasi, a Mallorca, inicien les primeres jornades de cuina mallorquina dels segles XVIII i XIX, que es duran a terme el dissabte dia 22.
Els que hi vulgueu anar, gaudireu d'un sopar temàtic que us transportarà en un viatge màgic de la gastronomia, la cultura i la literatura de la Mallorca dels segles XVIII i XIX a les cases senyorials de Mallorca, dirigit de la mà de Tomeu Arbona, propietari del Fornet de la Soca.
Podreu escollir entre tres entrants, quatre plats principals i dues postres. A més, durant el sopar es narraran textos dels autors Pere d'Alcàntara Penya i del Dietari del Doctor Fiol, que us introduiran més en la cultura i la gastronomia balears. També comptareu amb la presència de l'escriptor investigador i periodista gastronòmic Antoni Tugores i el reconegut cuiner Koldo Royo.
- Entrants: ensaïmada de patata amb pebres torrats, coca de fenyador de ceba novella amb sobrassada i pinyos, o rubiolets de sobrassada vella amb mel.
- Principals: granada d'albergínia amb gambes de Sóller, borret de gall de rostoll amb peretes se Sant Joan i albercocs, calamars farcits de poma i coca bamba, pastalo de llebra amb gelatina i ou filat.
- Postres: tortada reial de l'arxiduc, gelat imperial de xocolata.