Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cuina mediterrània d'aprofitament

És molt important intentar no llençar menjar a les escombraries. I no ens referim a les sobralles del plat, sinò a les fruites que s'han fet malbé abans que es consumeixin, els pans que s'han assecat i els aliments que ja són preparats al plat però no en podem menjar més. S'ha de posar fi al malbaratament del menjar, ja que un estudi afirma que cada català llença uns 35 kg de menjar a l'any.

S'ha d'aprendre a comprar només el que es necessita a casa, evitant comprar de més o per caprici, i posar en pràctica diverses receptes amb productes de temporada. D'aquesta manera, es fa un taller de cuina per presentar i cuinar diferents receptes d'aprofitament amb aliments de temporada típics de la cuina mediterrània, per poder donar sortida als ingredients que podem trobar de forma quotidiana a la nevera i evitar-ne així el malbaratament.

Només així es pot arribar a llençar el mínim d'aliments i poder aprofitar cada producte i cada cèntim fins al final. Per altra banda, i encara més important, estarem fent un favor al planeta si deixem de llençar tantes escombraries i començem a comprar amb el cap.

PREU
65 : inclou l'assistència a la sessió de cuina i a la xerrada del 13 de maig €

MÉS INFORMACIÓ

Món Sant Benet i Fundació Alícia

Camí de Sant Benet

08272 Sant Fruitós de Bages (Bages)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: