Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cuinem a l’empordanesa

Els propòsits dels tallers de cuina poden ser molt diversos: conèixer petits trucs de plats que ja es coneixen, ampliar el receptari o, simplement, passar una bona estona. ‘Cuinem a l’empordanesa’ és la nova proposta de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, que es farà quatre divendres —amb salts quinzenals— dels mesos de juliol i agost.

El cap de cuina farà participar tots els assistents en l’elaboració d’un menú. En total es cuinaran quatre menús, en què s’han incorporat productes característics del territori, com la brandada, l’escalivada o el recuit. Un cop s’hagi acabat l’elaboració es farà el tastet de cada plat.

Els menús que es prepararan són:

• Divendres 15 de juliol: Caneló d’orada amb salsa cremosa i vinagreta, escabetx suau de verats i trufes amb pebres.
• Divendres 29 de juliol: Brandada de bacallà amb confitura de tomàquet, magret d’ànec amb peres caramel·litzades i mousse de recuit amb gelatina de mel.
• Divendres 5 d’agost: Sopa freda de carbassons amb taronja, conill amb escamarlans i cargols i sopeta de xocolata amb escuma d’anxoves.
• Divendres 19 d’agost: Copeta d’escalivada amb escuma d’anxoves, suquet de rap amb patates i picada d’avellanes i pastís de formatge fresc amb fruits vermells.

PREU
25 €

Aula Gastronòmica de l'Empordà

Ctra Palamós, km 328

Vall-llobrega (Baix Empordà)

972312091

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: