Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Curs de cuina: postres fàcils i bones 2013

Delicioses, temptadores i de fàcil elaboració. Les millors postres per sorprendre i sense que ens compliquin la vida a la cuina.

Receptari del curs:

  • Gotet d’escuma de xocolata amb crema de llimona
  • Minicarlotes de mousse de llimona amb maduixa
  • Pannacotta amb coulis de fruits vermells
  • Pastís de xocolata amb taronja un quart d’hora
  • Bisbalencs
  • Mousse de iogurt amb pebre i fruita vermella
  • Pastís de formatge sense cocció
  • 'Crumble' de poma amb canyella
  • Coulant de xocolata amb melmelada de taronja amarga

PREU
90 €

MÉS INFORMACIÓ

Programa del curs i inscripcions

Escola Bell·Art

Aribau, 83

Barcelona (Barcelonès)

93+451+79+65

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: