Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Curs de pa i rebosteria catalana

Cinc sessions de quatre hores per aprendre a fer pa a casa. Aquest és el repte que planteja el forner Idris Cruz a L’Era, Espai de Recursos Agroecològics de Manresa. És un producte que ha passat uns anys molt malmès, però últimament se n’està recuperant l’elaboració tradicional, que origina pans saborosos i cruixents. I fer-lo a casa és un plaer addictiu.

El curs s’allargarà durant cinc setmanes. Cada dimecres, de 16 a 20 h, tindran lloc les sessions per esdevenir un forner casolà.

PREU
115 €

Espai de Recursos Agroecològics

Ramon Iglesies, 5-7

08242 Manresa (Bages)

938787035

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: