Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Eat Street 2018

Cada segon dissabte de mes, Eat Street converteix la Nau Bostik de la Sagrera en un santuari dedicat al menjar de carrer que compta amb tres espais gastronòmics fixos: una democuina, en què els xefs mostren al públic el procés d'elaboració dels plats; una zona de tallers i de tastos, i una zona d'experts que aprofundeixen en qüestions gastronòmiques.

L'entrada és gratuïta i es garanteix que els xefs que hi participin ofereixin almenys un dels seus plats per un màxim de 5 €. A més, cada mes un xef diferent elabora l'anomenat Plat d'Or, que segueix una recepta més sofisticada i del qual se'n fa una edició molt limitada.

MÉS INFORMACIÓ

Nau Bostik

Carrer de Ferran Turné 11

08027 Barcelona (Barcelonès)

616 36 48 31

naubostik.com/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: