Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Cel a Poblet

Sternalia celebra aquest mes d’agost dues edicions d’El Cel a Poblet, una activitat gastronòmica combinada amb història i gastronomia. Les dates de la cita són els caps de setmana de l’1 al 2 d’agost i del 22 al 23 d’agost de 2015, a les 20.15 h, a l’Hostatgeria de Poblet.

L’activitat inclou una copa de cava, una presentació de l’observació astronòmica de la mà del divulgador científic Alexandre Español, i, per acabar la nit, el Sopar del Cel, elaborat amb productes de proximitat. Després de passar la nit a l’Hostatgeria, s’ofereix una visita guiada pel monestir i un passeig pels boscos de la Conca del Barberà.

A més, la nit de l’1 d’agost es pot observar la pluja d’estels dels Perseids amb lluna plena, i la nit del 22 d’agost es pot veure la nebulosa de Dumbbell i la nebulosa de la Lira.

MÉS INFORMACIÓ

Web de Sternalia

Hostatgeria de Poblet

Plaça Corona Aragó, 11

43448 Poblet (Conca de Barberà)

977 87 12 01

www.hostatgeriadepoblet.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: