Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Niu

Diversos restaurants de Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu us ofereixen l’oportunitat de tastar el plat d’hivern que les colles de surers de Palafrugell solien anar a menjar els dilluns a la barraca. La recepta original del niu no incloïa carn, ja que es tractava d’un plat de quaresma. S’elaborava amb tripa de bacallà, ou dur, peixopalo i patata. Amb el temps, però, es va anar enriquint: els pescadors hi van afegir sèpia i els surers el van completar amb aus de caça i fins i tot salsitxes.

PREU
A consultar €

Palafrugell

Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu (Baix Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: