Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Parc a taula

Per tal d’unir cultura, natura i gastronomia, la Diputació de Barcelona organitza la iniciativa El Parc a taula. Es tracta d’una activitat en què participen restaurants i cellers de diverses poblacions vinculades a parcs naturals de diverses zones de Catalunya: els parcs del Garraf, d’Olèrdola i de Foix; el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i els parcs de la Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor.

Al juliol, és el torn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb Castellar del Vallès com a població amfitriona. L’objectiu és donar a conèixer la producció artesana, la gastronomia i la viticultura de la zona, i per això els restaurants adherits a la iniciativa ofereixen productes naturals de proximitat.

La mongeta del ganxet, la poma del ciri, el cigronet de Mura, el tomàquet rosa... tots aquests productes formen part de la cultura gastronòmica de la comarca del Vallès Occidental, i són els que tindran protagonisme durant aquest mes de juliol.

MÉS INFORMACIÓ
Llista de parcs, poblacions i establiments participants a la iniciativa
Ajuntament de Castellar del Vallès

Castellar del Vallès (Vallès Occidental)

937144040

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: