Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge especial entre els seus vins i diferents tapes gastronòmiques elaborades amb aquesta fruita tan preuada del municipi.
Enguany, i per adaptar-se a les noves mesures de seguretat, s’ha canviat l’habitual ruta pel mercat i restaurants de Sant Pau d’Ordal per un tast maridat als jardins del celler. Envoltats de vinyes, es podran degustar tres tapes elaborades pel xef Pere Massana (de Cal Pere Del Maset) amb tres vins diferents d’Albet i Noya. Plats com el gaspatxo de préssec, el carpaccio de bacallà amb vinagreta de préssec o el canaló de Gall del Penedés amb crema de ceps tindran la seva corresponent interpretació en l’univers vitivinícola d’Albet i Noya.
El maridatge de les tres tapes i tres vins es pot fer tots els diumenges de juliol a les 11:30h i les entrades es poden comprar al web d’Albet i Noya. El preu és de 15 euros per persona.