Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els Fogons del Bages: Temps de Bacallà

El col·lectiu Els Fogons del Bages ha iniciat una campanya per promocionar conjuntament la gastronomia de la comarca incidint en les tradicions arrelades al territori. Durant l’any es desenvoluparan quatre temporades gastronòmiques. Cada cuiner elaborarà el seu propi menú basat en la temàtica de cada campanya, i, per tant, l’oferta a nivell global de l’Associació serà molt variada tant en plats com en preus. D’aquesta manera, cada restaurant oferirà el seu menú temàtic amb l’objectiu que el seu segment de públic se sorprengui dels productes bagencs i es deixi seduir per la nostra cultura gastronòmica.

La primera temporada està dedicada al bacallà, la varietat 'Gadus morhua', pescat a Islàndia. 

PREU
A consultar €

MÉS INFORMACIÓ

Web d'Els Fogons del Bages

Bages

Bages, Barcelona

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: