Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els xefs dels restaurants Can Feu i El Cel de les Oques fan un menú a quatre mans

Josep Maria Villagrasa, xef del restaurant Can Feu de Sabadell, i Keco Martínez-Anglès, xef del restaurant El Cel de les Oques de Terrassa, oferiran un menú de degustació preparat a quatre mans les vesprades de l’11 de novembre a Sabadell i del 27 a Terrassa. Ambdues nits hi haurà uns aperitius sorpresa dels xefs acompanyats del Vermouth Mussons de Sabadell, una beguda elaborada amb vins blancs procedents de les vinyes de la finca municipal de Can Gambús.

MÉS INFORMACIÓ

Diversos restaurants del Vallès Occidental

Vallès Occidental

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: