Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Enotast d'hivern 2017

Ampolla i copa de vi blanc envoltades de pàmpols

Ampolla i copa de vi blanc envoltades de pàmpols FOTO Thinkstock

El tast de vins organitzat per l’Ajuntament d’Alella del mes de febrer estarà dinamitzat per Arnau Marco, un reconegut i premiat sommelier que s’ha encarregat durant sis anys de la carta de vins del restaurant El Racó d’en Cesc de Barcelona. Durant el tast, els assistents podran gaudir dels vins Mas Pellisser Blanc i Negre, elaborats per Oriol Artigas, acompanyats d’embotits tradicionals del país.

L’Enotast és un cicle de trobades mensuals d’una hora per parlar sobre els vins de la DO Alella i tastar-los. En cada sessió es tasten dos vins adients a cada època de l’any, que s’acompanyen amb els productes gastronòmics de temporada que més s’ajusten als vinsLes trobades un preu de 7 euros i es fan a l’Oficina de Turisme d’Alella.

PREU
7 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alella

Oficina de Turisme d'Alella

Riera Fosca, 2

08328 Alella (Maresme)

93 555 46 50

www.alella.cat/turisme

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: