Com cada any, el Celler Masroig obre les seves portes per Setmana Santa per mostrar el món de l'enologia de la comarca del Priorat als amants del bon vi. Organitzen durant 3 dies una sèrie d'activitats per tal de donar a conèixer alguns dels vins més emblemàtics de la terra.
El divendres 19 es pot gaudir d'una visita guiada per les instal·lacions del celler per aprendre sobre l'elaboració i el tracte dels seus vins i finalitza amb una degustació dels productes de la casa i vermut. El tast va acompanyat d'un aperitiu perquè l'experiència enològica sigui completa.
El dia 20, es pot assistir a visites guiades per les instal·lacions del celler en diferents torns, a les 11 h, 12.30 h i 16 h. Aquests recorregunts acaben amb una degustació especial amb garnatxes i carinyenes, que són les dues varietats autòctones de la zona, i es pot aprendre a fer un cupatge. D'aquesta manera, s'entén per què aquestes varietats de raïm es complementen tan bé.
Finalment, el diumenge 21, a les 10 h, es realitzen rutes amb e-bike per als visitants més aventurers. El passeig amb bici recorre les vinyes i finalitza amb la clàssica visita al celler i degustació de diversos vins. Aquesta experiència al celler també es pot fer a les 12 h, encara que el tour amb bicicleta és únic del matí.
Com que algunes activitats tenen places limitades, es requereix reserva prèvia a l'e-mail del celler o al seu telèfon. Per altra banda, amb motiu de la presentació de la nova gamma de vins L'Om, vins de garnatxa del Celler Masroig, a l'agrobotiga de la Serra d'Almos es pot gaudir d'una degustació d'aquests productes amb un aperitiu. Aquesta activitat es realitza els dies 18, 19 i 21, a les 12 h, i no és necessària reserva prèvia.