Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Coneguda també com a rascassa, és un peix d’aspecte monstruós que viu entre les roques. De color vermellós, cos curt i cap gros, presenta espines verinoses a les ganyes i el llom, que no perden propietats en morir l’animal. De carn consistent, només els grans exemplars accepten preparacions més enllà dels suquets, alls cremats o similars. Arzak va fer amb escórpora un dels plats emblemàtics de la nova cuina basca, el pastís de cabracho, en què en separava la carn i en feia un púding.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: