Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Espècies de la cuina hindú

El Mercat de Glòries, al Centre Comercial Les Glòries, acull el 16 d’abril una xerrada-tast sobre les espècies beneficioses de la cuina hindú a càrrec de Núria Arnau, cuinera i fundadora del projecte Amor Cuinat. Després d’haver passat tres mesos convivint amb la cultura de l’Índia, la xef ha après una gran varietat de tècniques culinàries i ens vol ajudar a conèixer totes aquelles espècies que s’utilitzen en la cuina hindú. Arnau ens proposarà diversos ingredients propis d’aquesta cuina, que podem aplicar a les receptes mediterrànies i que, a més, aporten grans beneficis per a la salut.

L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia, que es pot fer a través del web del mercat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: